Grundfos Pump Seal

Mechanical Shaft Seal For Grundfos Pump Seal Cartridge Seal CR Shaft Size 12mm 16mm 22mm Description: Operational Conditions: Temperature: -20ºC to +180ºC Pressure: ≤2.5MPa Speed: ≤15m/s Materials: Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE Spring and Metal Parts: Steel Seat Type: Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids Performance Capabilities: Temperatur

Temperature -30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Place of Origin MADE IN CHINA
Size GLF-2-12MM 16MM 22MM
Packaging Details box as requirement
HS Code 848420090
Material SIC SIC FKM
Product Description
Mechanical Shaft Seal For Grundfos Pump Seal Cartridge Seal CR Shaft Size 12mm 16mm 22mm
 

Description:

 

Operational Conditions:

  1. Temperature: -20ºC to +180ºC
  2. Pressure: ≤2.5MPa
  3. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • Seat Type:
  • Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12MM 16MM 22MM
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

Mechanical Seal 12mm 16mm mechanical shaft seals for pumps

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Recommended Products

China GLF-G05 Grundfos Pump Mechanical Seal for sale Video
Price: Negotiated
Price: Negotiated
Price: Negotiated
China Mechanical Seal SE 22mm 32mm For Grundfos SE Series Pump for sale Video
Price: Negotiated
Price: Negotiated
Price: Negotiated
China Type SE 32mm Grundfos Pump Mechanical Seal Submersible Pump Seals for sale Video
Price: Negotiated
Interested in this product?
Contact us now for more details and a custom quote.